El Club Tennis Alt Empordà va néixer el 2005 com a resultat de l’escissió de la històrica secció d’aquest esport que formava part del Club Natació Figueres des de 1970. Les seves activitats estan centrades a les pistes de la zona esportiva municipal, situada entre l’Hospital i la pujada del Castell.

L’entitat és un referent de l’esport de la raqueta i està dirigit per un equip de tècnics qualificat encapçalat per Franc Geli i Pablo Góngora. La seva activitat se centra sobretot en l’Escola de Tennis i Pàdel, a més de l’apartat competitiu.

Les inscripcions per al curs 2022 estan obertes per a les sessions d’Iniciació I (dilluns, dimecres, dijous a la tarda i dissabte al matí), Iniciació II (dimarts, dimecres, dijous i divendres a la tarda i dissabte al matí) i Tecnificació (dilluns, dimarts i divendres a la tarda i dissabte al matí).

L’Escola del Club Tennis Alt Empordà compta amb diferents grups d’edats i nivells per englobar alumnes des dels 4 anys (mini-tennis) fins als 18. L’escola està estructurada perquè l’evolució dels nens dugui a poder jugar partits i formar part de les competicions.

La matrícula per aquest curs 2022-2023 és de 25 euros i inclou una samarreta per a cada participant. El Club Tennis també disposa d’abonaments per a joves (13 euros), absoluts (18 euros) i familiar (25 euros). «Treballem per formar els jugadors i les jugadores per tal que aprenguin a fer servir la raqueta, siguin bons esportistes i gaudeixin del tennis i del pàdel», expliquen Franc i Pablo. «És un esport que afavoreix la concentració, la psicomotricitat i que suposa un repte constant per superar-se un mateix. Sens dubte la millor manera de fer salut passant-t’ho bé», afegeixen.

Club Tennis Alt Empordà