El torneig de seleccions autonòmiques de Futbol Platja es va disputar la primera setmana d’agost a la localitat de El Viso, a la província andalusa de Còrdova.

Aquest campionat d’Espanya reunia als millors jugadors del país de la categoria cadet. El combinat català, dirigit pel rosinc Dani Haro va fer un molt bon paper al llarg del cap de setmana, però l’alt nivell de joc del torneig no va posar les coses gens fàcils als catalans que es van quedar a les portes de penjar-se la medalla de bronze perdent el partit pel 3r i 4t lloc contra les Illes Balears per un ajustat (5-7).

Els joves jugadors van reaccionar massa tard davant els balears. Un inici dubtós va perjudicar els catalans davant un rival conegut per l’equip, ja s’hi havien enfrontat en la fase de grups. Els de Dani Haro es van posar les piles a l’últim tram de partit i va ser capaços de retallar les distàncies al marcador amb cinc gols a l’últim període.

El Campionat d’Espanya va començar el dijous amb un empat a 4 contra Galícia que els va permetre passar com a primers de grup. Els gols van ser obra de: Ian González (1-0, 2’); Pol Herrera (2-0, 6’); Wail El Ouariachi (3-2, 25’); Pol Herrera (4-4, 35’).

El divendres el joves jugadors, molts d’ells formats a clubs de la comarca i que competeixen amb el Roses Futbol Platja, van jugar la semifinal davant Andalusia i van caure per la mínima (3-4) en un matx molt disputat.

El conjunt català d’aquest estiu ha estat format pels següents jugadors: Francesc Argelés ‘Xuti’, Ian González, Óscar Díaz, Moha El Asri i Ramy Saghdani, Lluís Bojnowski, Adrià Curiel, David Tena, Víctor Pijuan, Pol Herrera, Hugo Segovia i Wail El Ouariachi.