La gala dels premis Amos de l’Àrea ha reunit aquest dijous, 30 de juny, a l’Auditori dels Caputxins de Figueres, unes 120 persones. La tradicional cita del futbol altempordanès ha fet un reconeixement a les màximes golejadores i golejadors i als porters i porteres menys golejats dels equips de la comarca.

Un total de setze futbolistes han rebut el guardó que els acredita com a millors golejadors i porters en les diferents categories del futbol comarcal, tant masculines com femenines, des de la Tercera Divisió RFEF fins a la Quarta Catalana. Aquest any, a més, també s'han premiat els esportistes més destacats del Futbol 7.

Com en anteriors edicions, no hi ha faltat un reconeixement destacat dins el món de l’arbitratge. I, pel que fa als clubs, l’organització dels Amos de l’Àrea continua homenatjant les entitats de l’Alt Empordà que durant la temporada en curs celebren el centenari de la seva fundació. 

El Premis Amos de l'Àrea els organitzen el Setmanari de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i el Consell Esportiu de l’Alt Empordà, amb el suport de la Diputació de Girona, la complicitat de la Federació Catalana de Futbol i la delegació comarcal del Col·legi d'Àrbitres i el patrocini de Garatge Sala-Alfa Romeo.

Us narrem com s'ha desenvolupat la Festa del Futbol de l'Alt Empordà minut a minut: