La Piscina de Roses (PMR) posa en marxa, de l’1 de juliol al 31 d’agost, la campanya de promoció SUMA Piscina a Roses, a través de la qual les persones que s’abonen paguen un preu únic que inclou la matrícula, un o dos mesos d’abonament general en horari complet i el Pack fitness (activitats dirigides).

Les quotes són de 70 € per al públic adult en cas de triar un dels dos mesos d’estiu (juliol o agost) i 104 € si es trien els dos, mentre que en el cas de públic jove i gent gran, aquestes es redueixen a 50 (1 mes) i 71 € (2 mesos).

També cal tenir en compte que totes les noves altes obtenen de forma totalment gratuïta servei d’assessorament esportiu, accés al Pla d’entrenament digitalitzat al mòbil a través de l’APP EntRena’t, control de l’entrenament amb pesatges periòdics amb bàscula d’impedància i, en el cas de les persones que s’abonis abans del 15 de juliol, 3 invitacions de regal valorades en 26,10€.

Verònica Medina, regidora d’Esports i presidenta de Piscina de Roses, ressalta que amb aquesta nova promoció "una vegada més, des de la PMR posem a l'abast de tothom la possibilitat de gaudir de les nostres instal·lacions. Estem convençuts que oferir aquest servei és obrir les portes a continuar treballant la salut i l'esport també durant l'estiu".

Els preus promocionals de la present campanya donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, zona Spa, la sala de fitness – musculació, l’espai exterior d’entrenament funcional (Gym BOX) i la participació a totes les activitats dirigides (Pack fitness). A més, una vegada passat el període contractat d’1 o 2 mesos, es pot continuar gaudint dels serveis de la Piscina de Roses amb la quota que se seleccioni i que millor s’adapti a les necessitats de cadascú: modalitat general (amb tots els serveis en horari complet o reduït i opció d’optar o no a les activitats dirigides) i modalitat aigua (accés a piscines i zona Spa en horari complet, amb o sense l’oferta d’activitats dirigides).