Feia falta una combinació de resultats perquè l’equip de Figueres salvés la categoria i així va ser. Les jugadores de la Unió Esportiva, que en la darrera jornada descansaven, havien d’esperar que les seves rivals directes punxessin i així va ser. El Santa Eugènia jugava a casa contra el Sant Cugat i perdia per la mínima (1-2) amb gol de Luciana Cirami (Sant Cugat) al minut 84. L’altre rival directe de les unionistes era el Molinos que perdia a casa de les líders Santa Susanna per un clar 1-3.

Caràcter en la recta final

Les figuerenques han fet un últim tram de temporada espectacular aconseguint 13 punts dels 18 possibles. Durant el mes de maig han tirat endavant el que semblava molt complicat, guanyant a rivals directes en la lluita de baix, com el mateix Molinos UD o el Santa Eugènia i fent partits de gran nivell contra rivals de la part alta com el Woman’s Soccer School de Barcelona.