Empordà

Empordà

L'Escala

L’Escala commemora el 30è aniversari de l’arribada de la flama olímpica a Empúries

Ho fa amb un acte que se celebra a l’Alfolí de la Sal el divendres 17 de juny, a partir d’1/4 de 9 del vespre

Arribada de la flama olímpica a Empúries Emporda.info

Enguany els Jocs Olímpics de Barcelona compleixen trenta anys, i de retruc l’Escala també està d’enhorabona, ja que celebra les tres dècades de l’arribada de la Flama Olímpica a Empúries.

Per commemorar l’efemèride que projectà el municipi al món, s’ha organitzat l’acte «Records i anècdotes», que se celebrarà a l’Alfolí de la Sal, el divendres 17 de juny, a partir d’1/4 de 9 del vespre.

La jornada consistirà en una taula rodona amb els responsables de l’organització i voluntaris de l’arribada de la Flama. Al detall, participaran: Rosa Vergés, directora de la cerimònia de l’arribada de la Flama a Empúries; Rafel Bruguera, l’alcalde de l’Escala d’aquell moment; Emili Sabadell, responsable de logística del recorregut de la torxa olímpica, i Celestino Martín, voluntari dels Jocs Olímpics i portador de la torxa. La ponència serà moderada per Ita Fàbregas, qui fou la responsable de comunicació del recorregut de la torxa olímpica. Alhora, es comptarà amb la intervenció telemàtica d’Antoni Rossich, periodista i director de comunicació del Comitè Organitzador Olímpic Barcelona ‘92.

La xerrada es complementarà amb imatges dels millors moments del recorregut de la torxa olímpica per la vila marinera.

També es farà un salt amb un paracaigudes amb el logo de Barcelona 92, que va ser una cosa que es va fer fa 30 anys. S'aterra entre la platja de les Muscleres Grosses i la del Moll Grec. El salt es preveu entre les 9 i les 10 del matí.

Compartir l'article

stats