Cap de setmana atapeït pel Club de Gimnàstica Rítmica. Enguany es va celebrar el festival de cloenda el cap de setmana passat. Més de 200 gimnastes van participar de festivals exclusius per les seves escoles en el pavelló de Pont de Molins, que es va transformar per acollir aquest fi de curs de les escoles.

Totes les alumnes van poder realitzar entre 3 i 4 coreografies amb diferents aparells, Cèrcol, Pilota, Maces, Corda, Cinta o mans lliures i van finalitzar totes ensenyant l’aprenentatge d'acrobàcies. Les escoles que hi van participar van ser: Garriguella, Avinyonet, Roses-Els Grecs, Palau-saverdera, les Mèlies i Sol i Vent, de Vilafant. De Figueres hi van participar La Salle, les Escolàpies, el Montessori, el Cor de Maria, l’Amistat, el Sant Pau i l’IES Narcís Monturiol (Centre Obert).

L’organitzadora del festival i directora del club es mostrava satisfeta amb la feina d’aquest any. «Totes les famílies van gaudir moltíssim de participar d’aquesta exhibició. Aquest any les famílies van poder veure la competició des de ben a prop i compartir en aquesta experiència amb la família va ser molt enriquidor».

Les encarregades del club van quedar sorpreses del nivell exhibit per les seves alumnes. «Totes les escoles van mostrar un gran avenç, es van poder veure exercicis de molt bon nivell en totes les modalitats».

El mateix dissabte al matí, a Torredembarra, Daniela Sedero es va proclamar segona de Catalunya per equips i va aconseguir la plaça pel Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Saragossa a finals de juny. La seva actuació va ser una demostració de tècnica i estil de primer nivell en la modalitat de Corda.