Aquest setmana, entre els dies 26, 27, 28 i 29 de maig es disputarà al Club la competició del circuit de pàdel organitzat des de Adidas Padel. Es tracta d’un circuit en l’àmbit estatal amb 60 proves a tot el territori espanyol, una d’elles a Figueres. Hi haurà 5 categories masculines i 3 de femenines.

La popularitat d’aquest esport està a l’alça des de ja fa uns anys i cada cop guanya més adeptes. Des de l’organització veuen amb entusiasme aquestes properes jornades «comptem amb gairebé cent cinquanta parelles inscrites a hores d’ara, i tenim la previsió de veure participants de molt nivell», assenyala Sergi Curto, gestor de Padel Indoor Figueres.

Tot i tractar-se d’un torneig a escala amateur hi haurà molta qualitat. «Que s’hagi comptat amb nosaltres per entrar dins aquest circuit representa un pas endavant pel nostre club i n’estem molt orgullosos» comenta Sergi Curto.

Els campions de cada categoria s’enduran uns premis en material esportiu valorats en 6.600 €. Cada parella té assegurada la participació en un mínim de dos partits i seran rebuts amb un lot de benvinguda.

Un esport que guanya adeptes

Recentment, s’ha disputat el Circuit Open Head de Padel, que constava de diverses proves en diferents clubs. En la prova que va acabar el diumenge 15 de maig, que es feia al Padel Indoor Figueres, van sortir guanyadora Mariana Ponzio i Agostina Szyller en la Primera Divisió femenina. Es van imposar per un doble 6-3 davant la dupla formada per Ona Hernández i Alexia Márquez.

En la Primera Divisió masculina, Marc Geli i Marc Requena van quedar campions després de guanyar per 7-5, 2-6 i 6-4 als finalistes Sergi Curto i Gerard Godó.