El Viladamat té 4 punts de coixí en el lideratge de Tercera Catalana quan en queden 9 en joc després de superar el Portbou (1-2) i aprofitar que el seu immediat perseguidor, l’Atlètic Bisbalenc, descansava. Un gol de Joel Casado en el darrer minut va desfermar l’eufòria pels de Botxi, que cada cop es veu més a prop de Segona. Bellcaire, el mateix Bisbalenc i el Roses City són els tres darrers partits que els queden als viladamatencs per celebrar un ascens històric.

Lluita desenfrenada

A Quarta Catalana, continuen les patacades pel títol de campió i cap dels quatre favorits dona treva. Només 3 punts separen el colíder Mont-ras B (va golejar 8-1 l’Espolla) del quart classificat (l’Esplais, que li va clavar un 13-1 al Fortià). L’Agullana va salvar el colideratge gràcies a un gol en el darrer instant de Kenny Torres al camp del Base Roses B (1-2) mentre que el Selvatans, a només un punt dels dos primers classificats, va haver de remuntar un 1-2 contra el Sant Llorenç de la Muga (4-2) amb un doblet de Romà Brusés.