Kylian Mbappé ha decidit renovar pel París Saint-Germain, segons avança el diari L’Équipe. El mitjà confirma l’acord del jugador amb els propietaris qatarians de l’entitat francesa. Amb aquesta decisió deixa plantat el Reial Madrid, amb qui també havia arribat a un acord, però que finalment no respectaria per seguir al club parisenc.

Segons la ràdio francesa RMC Sport, la prolongació del contracte de Mbappé implicarà canvis a l’organigrama del club, que es començaran a anunciar a partir de la setmana vinent. 

Les negociacions s’han allargat fins a aquest dissabte i el contracte, que segons el diari és de tres temporades més, encara no està firmat. Mbappé juga aquesta nit l’últim partit de la temporada del PSG, que es disputarà al parc dels Prínceps al Metz en duel de lliga.

S’espera que el davanter anunciï la seva continuïtat en les pròximes hores, ja sigui al final del partit davant el Metz, en cas de renovació, o diumenge al matí des de casa seva si al final decideix anar-se’n al Reial Madrid.