L’Ajuntament de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), localitat natal de la jugadora Alexia Putellas, millor futbolista del 2021, instal·larà una pantalla gegant el dissabte 21 de maig per veure la final de la Lliga de Campions entre el FC Barcelona i l’Olympique de Lió francès.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de Mollet, permetrà veure el matx a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca.

La final, que tindrà lloc al Juventus Stadium de Torí (Itàlia), serà dissabte 21 de maig a les 19.00 hores. L’alcalde Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha encoratjat a animar l’equip des de la pantalla: «Tenim una gran oportunitat d’animar el FC Barcelona i la nostra conciutadana Alexia Putellas esperant que torni a aixecar la copa».

El president de la Penya Barcelonista de Mollet, Santi Sánchez, ha mostrat la seva satisfacció perquè una setmana després de celebrar el 50è aniversari de la seva fundació «es pugui veure en directe en una gran pantalla una final de la Champions femenina amb la molletenca Alexia Putellas».

Més <strong>notícies de Mollet</strong> a l’edició local d’EL PERIÓDICO