Després del traumàtic descens de Tercera RFEF a Primera Catalana, l'estructura de la Unió Esportiva Figueres ha començat a patir diversos canvis substancials que han de permetre redreçar l'entitat i portar-la de nou a la categoria perduda. D'entrada, l'exjugador Arseni Comas és el nou director esportiu del primer equip i Pere Padrosa Sayeras accedeix a la vicepresidència de la junta que presideix Narcís Bardalet com a directiu responsable del futbol femení de l'entitat.

Arnseni Comas, de 60 anys, ja va ser nomenat director esportiu del futbol base de la Unió l’any passat i ara també ocuparà la mateixa parcel·la a l’amateur de nois. El Figueres recupera la plaça de director esportiu, unes funcions que estaven assumint conjuntament els darrers anys els directius de l’Àrea esportiva Román Martínez, Ramon Serra, Carles Palahí i Gregori Góme. Comas serà l’encarregat de dissenyar la plantilla de la propera temporada 2022-23 a Primera Catalana i la primera tasca serà la de buscar un nou entrenador, després que aquest dilluns s’hagi anunciat que Moisés Hurtado i Albert Moñino no continuaran a la banqueta unionista.

Tanmateix, la junta de Bardalet també ha sofert canvis rellevants, segons ha informat el club després de la reunió celebrada aquest dimarts, en la qual es van acordar "les sortides dels directius Román Martínez, Aitor Barrós, David Prats i Eduard Vinagre". En les propers setmanes "el Club efectuarà algun moviment més en l’apartat d’entrades i de sortides de la junta. El president Narcís Bardalet agraeix la tasca realitzada dels quatre directius a l’entitat els darrers anys", diu l'entitat en un comunicat.