La Primera Catalana va tancar la temporada amb res en joc entre els dos equips altempordanesos. L’Escala, que optava al segon lloc honorífic, va empatar davant el Parets (1-1) i ha finalitzat en tercera posició mentre que la Jonquera, descendit a Segona des de fa setmanes, va tancar la lliga amb una dolorosa derrota a Lloret de Mar (6-1).

Els blaugranes necessitaven la victòria contra el conjunt vallesà i que el Lloret, precisament, punxés contra els jonquerencs. Però la carambola no es va produir per cap costat. El Parets es va avançar al Nou Miramar a la represa i els nois de Sepu van acabar salvant un punt amb un gol en el descompte d’Ignasi Massó.

La Jonquera va acabar la lliga amb sensacions negatives. Arnau Liesa, tècnic jonquerenc, només va poder desplaçar tretze jugadors a Lloret de Mar, entre els quals el porter David Montero, que va exercir de jugador de camp a la represa. Tot i que Lluc Coll va posar emoció situant el 2-1 a la primera meitat, el Lloret no es va arronsar fins a clavar la mitja dotzena de gols, quatre dels gols obra de Marc Vilà, exjugador del Peralada i Figueres.