El Club de Futbol Peralada veu com se li compliquen les opcions de classificar-se per a la promoció d’ascens a Segona RFEF després de perdre al camp del Vilafranca (3-1). Els nois d’Hèctor Simón són vuitens de Tercera, però la cinquena plaça, l’última que dona el bitllet pel play-off, segueix a 5 punts. Els peraladencs s’hi podien haver col·locat a només 2 en cas de victòria, ja que el Sant Andreu va perdre al camp del colíder Olot.

A Vilafranca, el Peralada va encaixar un gol ben aviat, al minut 13, i al primer temps li va faltar paciència amb la pilota als peus. A la represa, després d’avisos de Romero, Micaló i Joan Tomás, els penedesencs van marcar el 2-0. Els verd-i-blancs no es van desesperar i van retallar distàncies amb una rematada de cap del golejador Casanova a dins de l’àrea petita (75’). Però quan semblava que l’equip entraria en el partit, acte seguit van rebre el tercer.

Derbi davant del Figueres

El Peralada apurarà les seves últimes opcions per intentar entrar al play-off aquest dissabte 16 d’abril (a dos quarts de set de la tarda) davant el Figueres, en el derbi altempordanès de Tercera RFEF. El partit, immers en plena Setmana Santa, s’ha avançat a dissabte. A l’anada, el Peralada va golejar el Figueres (1-4) a Vilatenim i, ara, rebrà un equip figuerenc que necessita els tres punts per seguir optant a la permanència. Després del duel comarcal, l’equip s’enfrontarà al colíder Manresa i al Girona B.

Torneig de futbol base

El CF Peralada organitza, aquest divendres i dissabte, dies 15 i 16 d’abril, el Torneig Vila de Peralada de futbol base, amb les següents categories: prebenjamí i infantil masculí, i benjamí femení.