El Futbol Club l’Escala seguirà una temporada més a Primera Catalana després de golejar (4-1) la Unió Esportiva la Jonquera, el cuer, en el derbi comarcal del grup marcat per la tramuntana i les baixes temperatures. Quan encara queden tres partits per acabar els costaners ja han fet els deures i ara, després de recuperar el tercer lloc, buscaran la segona plaça honorífica –en un principi només té dret d’ascens el campió i la primera plaça la té a deu punts.

D’aquesta manera, els blaugranes continuaran a una categoria que van recuperar el 2019. Enguany, fins i tot van flirtejar amb l’ascens a Tercera RFEF durant la primera volta del campionat.

Van anar per feina

El conjunt que dirigeix Sepu va anar per feina en el duel altempordanès i al descans el resultat era de 2-0 amb gols de Maha (19’) i Jam (33’). A la represa, l’exjugador del Banyoles va tornar a veure porteria (55’) i la sentència la va posar Ayoub (73’).

Per la seva part, els d’Arnau Liesa, sense opcions de salvació, van anotar el gol de l’honor al minut 86 amb una vaselina de Martí Carreras.