El partit disputat aquest dimecres entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, corresponent a la tornada dels quarts de final de la 'Champions' femenina, ha entrat a la història del futbol femení en convertir-se en la trobada amb més espectadors a l'estadi gràcies als 91.553 aficionats que han anat al Camp Nou.

L'històric partit entre culés i merengues entra en els llibres de futbol després de superar la final del Mundial femení de l'any 1999, que va enfrontar les seleccions de Xina i els Estats Units i que va congregar 90.195 espectadors a les graderies de l'estadi Rose Bowl.

En altres grans entrades --més recents-- el Wanda Metropolità va reunir 60.739 espectadors en un Atlètic-Barça de Lliga, mentre que les finals de 'Champions' tampoc han tingut un impacte superior al citat, fins i tot amb estadis de menys aforaments.

Però aquest dimecres, el Barça-Madrid ha donat un pas més enllà amb una entrada històrica aprofitant també el bon horari (18.45 hores) del partit.

Per les blaugranes ha estat una tarda rodona després de guanyar 5-2 a les madridistes i després de tancar el seu pase a les semifinals amb un resultat global de 8-3.