Els equips altempordanesos de Segona Catalana lluitaran únicament per la permanència en la segona fase de la lliga i no la van començar amb bon peu el cap de setmana passat. Només el Marca de l’Ham va puntuar en l’estrena, davant el Torroella de Montgrí (0-0).

L’Empuriabrava-Castelló, quart de la primera fase, es va veure superat pel Quart (1-2) tot i avançar-se amb una diana del pitxitxi Pol Compte. En el mateix grup, el Llançà -onzè en el primer tram de competició- també es va estrenar amb derrota, al camp del Farners (3-1). El gol d’Arnau Torres va ser estèril en el dia que debutava sota els pals de la porteria llançanenca Àlex Campos, porter rosinc fitxat del Palamós i amb passat a la Jonquera i Figueres, entre altres. L’AE Roses, que va acabar setè de la primera fase, també va perdre, en aquest cas al camp del Palafrugell (2-1) amb un gol de Soleiman Batis.

Aquest cap de setmana hi haurà duel veïnal, Empuriabrava Castelló-Llançà (diumenge, 16.30 h.), mentre que el Roses rebrà el Besalú i el Marca de l’Ham es desplaçarà al camp de l’Amer (diumenge, 17 h.).