Una vegada disputada la fase prèvia, dijous va començar amb les participants femenines el torneig Indian Wells 2022, amb la principal absència de Novak Djokovic, que com que no està vacunat no pot entrar als Estats Units. Dimecres el serbi va anunciar a través de les xarxes socials que no disputarà el torneig i que es perdrà també l’Obert de Miami.

Hora espanyola dels partits d’Indian Wells 2022

Els partits del torneig californià es disputen en dos torns, el primer comença a les 20.00 hores (sempre en horari espanyol) i el segon, en sessió nocturna a les 03.00 hores. El diumenge 20 de març de 2022 tindrà lloc la final masculina i el dissabte anterior, la femenina.

Entre els espanyols, aquest divendres debuta l’espanyol Jaume Munar contra el xinès Shan Juncheng a les 21.00 hores i Garbiñe Muguruza contra la nord-americana Alison Riske a les 23.15 hores. Dissabte és el torn en masculí per a Bautista, Carreño, Alcaraz, Davidovich, Pedro Martínez i Nadal, i en l’apartat femení ho faran Sara Sorribes i Paula Badosa, tots en horari encara per definir.

En dobles masculins aquest divendres a les 20.00 hores Bautista i Davidovich s’enfronten a la parella Karatsev-Rublev, mentre que Feliciano López, amb Tsitsipas, jugarà contra Klaasen i MacLachlan (21.15 h). Dissabte Marcel Granollers i l’argentí Zeballos s’enfronten als francesos Martin-Mahut i Carreño-Alcaraz tindran davant Paul i Fritz, aquests dos últims partits en horari per definir.

On es poden veure els partits d’Indian Wells 2022

El torneig Indian Wells 2022 podrà seguir-se de manera íntegra en directe a través de Movistar+ i la plataforma DAZN. Així mateix, Esport 3 retransmetrà en directe els partits que jugarà Badosa.