Una jornada gairebé perfecta és la que ha protagonitzat el CB Roses aquest cap de setmana. I és que els costaners han aconseguit un deu de dotze en victòries de tots els seus equips de base, excepte el Júnior Femení, que s’ha ajornat abans de començar el cap de setmana. El Sots21 masculí s’ha imposat a la Unió Girona Maristes (80-62); el Júnior Masculí s’ha imposat al Castelló (56-20), el Cadet Verd Masculí ha guanyat a la pista del Llagostera (43-89), el Cadet Masculí Negre ha superat el Fontajau (61-48) i l’Infantil Femení s’ha imposat davant el Torroella (60-36).

El Mini Mixt Negre ha guanyat al Cadaqués (48-23), el Premini Mixt ha guanyat a Olot (17-27), el Premini Mixt ha superat el Llagostera B (34-51) i Infantil Masculí ha superat el Cassanenc (71-50).

Dues alegries a Figueres

La base de l’Escolàpies Figueres ha pogut celebrar, almenys, dues victòries dels seus equips de base aquest cap de setmana. D’una banda, el Premini Mixt ha aconseguit la victòria davant l’Olot a casa (34-20) i, també, el Preinfantil Masculí s’ha emportat el triomf de la pista de l’Arbúcies (35-51).

Qui va fregar la victòria amb els dits va ser el Júnior Femení Interterritorial, ja que ha perdut aquest cap de setmana per un ajustat 52 a 53 davant el Circol a casa per ben poc.