El Club Gimnàstica Rítmica Figueres ha obert oficialment la temporada 2022 aquest cap de setmana passat amb la participació de quatre gimnastes a la Winter Queen Cup celebrada a Castell d’Aro. Les quatre representants del club han debutat en categoria infantil per primera vegada amb exercicis de corda, on els resultats esportius han estat gairebé immillorables. I és que Daniela Sedero s’ha proclamat campiona del torneig amb diferència de més de dos punts respecte a la segona classificada de la seva categoria.

Tanmateix, Itziar Pinart ha acabat en la cinquena posició, seguida de Laia Roura, sisena, i Clara Sabater, que ha rebut el premi a la gimnasta amb més projecció.

Aquesta setmana, diumenge, competiran a Blanes a la primera prova oficial de la primera fase de la Copa Catalana i, alhora, a Sarrià de Ter, les gimnastes de tecnificació del club participaran en la primera fase dels jocs escolars.

Sedero, al CAR de Sant Cugat

Les bones notícies continuen a Biure, ja que la Federació Catalana ha convocat Daniela Sedero per formar part del pla de tecnificació català al CAR de Sant Cugat a partir d’aquest mes de febrer. Així doncs, la jove promesa altempordanesa segueix les passes d’Uma Méndez en el seu moment o Elna Fransoy en l’actualitat.