El Selvatans ha començat el 2022 igual que com el va acabar, amb victòria. I és que els costaners s’han imposat aquest cap de setmana davant el Sant Llorenç de la Muga (1-8), allargant l’estat de gràcia de l’equip. Quatre gols de Romà Brusés, un doblet de Miguel Àngel Martín i una diana de Sergi Pagès han servit a l’equip per sumar la quarta victòria consecutiva, la vuitena en nou jornades, que han impulsat el Selvatans fins a la cinquena posició de la taula.

Una mica més amunt, en plena lluita pel lideratge, continua l’Agullana després de superar el Base Roses B (4-3). Un duel molt igualat on els dos equips van competir amb tot, que es va decidir a partir del minut vuitanta amb un doblet de Mohamed El Moussaoui i un gol del rosinc David Felip per deixar el 4-3 final, amb els punts pels agullanencs.

El Fortià mostra els seus equips

El CE Fortià ha celebrat la seva presentació oficial aquest cap de setmana passat, on el club ha presentat els sis equips del poble, just abans del duel contra l’Esplais. Els castellonins han aigualit la celebració imposant-se davant el primer equip (0-3) per mantenir-se al capdavant de la classificació.