El PSC de Portbou creu que l'Ajuntament s'ha precipitat en el projecte d'una pista de pàdel en una zona àmpliament concorreguda per la pràctica d'altres esports. Els socialistes han explicat que la queixa respon "al malestar generalitzat en la població després de conèixer les intencions del consistori”, expressen en un comunicat.

"La manca de projectes de l'actual govern i la inoperància en els darrers dos anys i mig de mandat els ha portat a prendre una decisió precipitada i sense tenir en compte el club de petanca ni la gent que realitza altres esports a la pista", declara el secretari d’organització del PSC Llançà-Portbou i líder de les Joventuts Socialistes de Catalunya a l'Empordà, Gael Rodríguez.

Els socialistes es manifesten a favor de la construcció d'una pista de pàdel declarant que “és un dels d'esports més practicats al poble", però, detallant que "la zona de la petanca no és la millor ubicació ni compta amb el suport de la ciutadania”.

"Sense dubte estem a favor de promoure l'esport i de la contrició de noves instal·lacions que dinamitzin el nostre poble, això no obstant, sense perjudicar d'altres, demanem a l'Ajuntament que mantingui el projecte en una altra ubicació", afirma Rodríguez.