Jornada de victòria per a l’Adepaf a Primera Catalana, i és que els figuerencs han aconseguit el triomf a la pròrroga després d’un partit amb alt i baixos davant el Pineda de Mar (78-86). Els figuerencs van forçar la pròrroga in extremis (71-71) i en el temps extra van estar més encertats (7-15) que els maresmencs. Amb dues victòries, ja són desens a la classificació, abans de rebre dissabte (20 h) l’AECAM, en l’últim partit de l’any i de la primera volta de competició, amb il·lusions renovades dels homes de Marc Forcada.

El Bàsquet Vilafant rep la visita del Vilablareix aquest dissabte (16 h) Empordà.info

Baixant una categoria, a Segona Catalana, el Bàsquet Vilafant va perdre aquest dissabte passat contra el Bàsquet Girona (60-77). L’equip ocupa la novena posició amb un parcial de tres victòries i set derrotes, i visita la pista del Quart Bicentury aquest diumenge.

A Tercera Catalana, el duel entre el Prisco-L’Escala i l’Escolàpies Figueres s’ha reprogramat fins al dia 29 de gener del 2022, a les 19h, a la pista dels escalencs. Per tant, aquesta setmana cap dels dos equips ha competit, però sí l’altre equip de la categoria amb denominació d’origen altempordanès. El Castelló ha perdut contra el Fontajau IN2IN (61-78) abans de visitar de l’Escolàpies Figueres aquest dissabte (17.30 h).

Respecte al bàsquet sènior femení, el partit entre el Prisco-l’Escala i el Bàsquet Vilafant també s’ha reprogramat pel mateix dia 29 de gener del 2022, just abans del derbi masculí, a les 17.30 h. Per tant, aquest cap de setmana que ve, el Vilafant rep la visita del Vilablareix, dissabte (16 h), mentre que l’Escala visita el Quart, diumenge (17.45 hores).