El darrer partit del Siurana, contra l'Escala B el passat 21 de novembre, va tenir més conseqüències que el ja tradicional 1x1 de l'equip altempordanès de quarta catalana més famós de Twitter. El Sots-Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) interposava al club una sanció perquè durant el partit, el públic va encendre bengales. A més de la multa econòmica de 150 euros, es requeria "clausurar el camp" durant un partit.

De seguida, els "community manager" de l'equip van anunciar-ho a Twitter. Amb el to sarcàstic que els ha definit des del principi, els del Siurana comentaven "molta sort en això de jugar un partit a porta tancada en unes instal·lacions que ni els lavabos en tenen".

Acostumats al "poder de Twitter", la publicació va tenir una gran repercussió, amb desenes de retuits, comentaris de suport i centenars d'agradaments. Fins al punt que un dels seguidors de l'equip altempordanès va oferir-se a pagar la sanció. Des del club expliquen que en cap cas era la intenció de la publicació i que des del principi van rebutjar l'ajuda però la insistència del seguidor va guanyar.

L'afició virtual de la UE Siurana no para de créixer, des que el passat abril s'iniciessin a Twitter superant el miler de seguidors en dos dies i tinguessin un ressò mediàtic poc freqüent en la seva categoria. Actualment superen els 18.000 seguidors, a prop de doblar els que tenen dos dels equips més grans de la comarca, com la UE Figueres i el CF Peralada.