El Granada Club de Fútbol i la Unió Esportiva Figueres han arribat a un acord pel traspàs de Khalid Noureddine, jugador del juvenil A figuerenc. El davanter de Figueres, de 18 anys (18/3/2002), acabarà aquesta temporada amb els blanc-i-blaus a Lliga Nacional, on és pitxitxi amb 14 gols, i farà el salt al club andalús a partir de l’estiu del 2022. El Granada i el Figueres han arribat a un acord perquè Khalid pugui progressar en la seva carrera i la previsió és que, la temporada 2022/23, el seu primer any d’amateur, el jugui al filial del Granada CF (Club Recreativo Granada).

Amb aquest moviment, Khalid segueix les passes d’Arnau Fàbrega, porter altempordanès que el 2017 va fitxar pel juvenil del Granada CF procedent del futbol base de la UE Figueres. A més, al club, el davanter altempordanès coincidirà amb el figuerenc David Comamala, secretari tècnic a Los Cármenes des d'aquest 2021.

Khalid ha jugat tota la seva carrera de futbol base a la UE Figueres, club amb qui va fitxar de benjamins amb 6 anys. A poc a poc ha anat pujant de categories amb els blanc-i-blaus i actualment és una peça clau pel juvenil A. L’equip que entrena Gregorio Gálvez “Yoyo” ha ascendit enguany a Lliga Nacional i es troba a la zona alta, en places d’ascens a Divisió d’Honor. Khalid és el pitxitxi de la categoria amb 14 gols i podrà acabar la temporada amb el Figueres abans de marxar a Granada. El davanter figuerenc també ha debutat amb el primer equip de la Unió: aquesta temporada a Tercera RFEF al camp del Sants i la passada a Tercera Divisió al del Sant Andreu.