Cara i creu dels equips altempordanesos, i és que el FC l’Escala va aconseguir una important victòria contra el Banyoles (2-0), mentre que La Jonquera, encara tocat després de l’episodi de la setmana passada contra el Martinenc, va caure per poc davant el Mollet (2-1).

Al Nou Miramar, els de Sepu van saber avançar-se en el marcador abans que els del Pla de l’Estany amb gol d’Ignasi Massó (27’). Un resultat que va ampliar posteriorment Henry, exdavanter del Banyoles, abans del descans (41’). En la represa, el Banyoles va intentar-ho de valent, però l’Escala va saber blindar-se amb un Quinti inspirat sota pals i la muralla que Sepu va teixir per endur-se tres punts vitals en la lluita de la zona alta de Primera Catalana.

Per la seva banda, la Unió Esportiva La Jonquera va caure davant el Mollet, en un partit que se li va complicar ben d’hora amb un gol en pròpia porta que van saber igualar amb la diana de Joel Casado (48’), però que el Mollet va saber gestionar per endur-se el triomf al minut 78’.