El Barça ha guanyat aquest dissabte per 1-0 amb gol de penal de Memphis Depay en el debut de Xavi Hernánez a la banqueta blaugrana davant un Espanyol que ha disparat al pal en el tram final del partit.

Després d'una primera meitat de domini barcelonista sense ocasions clares, Memphis ha estrenat el marcador als 48 minuts en transformar un penal de Cabrera que ell mateix havia provocat.

Abde, incorporat després del descans, ha pogut ampliar l'avantatge pel Barça en dues ocasions (min. 61 i 73) i a de Jong li han anul·lat un gol per fora de joc (min. 64).

Però també ha pogut empatar l'Espanyol en el tram final amb dos trets de RDT que han sortit prop del pal (min. 70 i 81) i en una rematada de cap que s'ha estavellat en el pal (min. 86).