L’Empuriabrava-Castelló ha donat l’alegria de la jornada dels equips altempordanesos a Segona Catalana. Els homes de Txema Ortega van imposar-se davant el Camprodon amb un clar 1-6 a domicili, una victòria que manté els castellonins en la quarta posició de la taula amb una jornada menys respecte al Can Gibert, Porqueres i Sant Jaume.

Un hat-trick de Pol Compte, un doblet de Toni Ruedas i una diana de Marc Vélez van acabar de fulminar el Camprodon, sumant la quarta victòria de la temporada. Entre tant, aquest dimecres (20.15 h), els castellonins reben la visita del Llançà al Municipal Iñaki Fernández «Búfalo» per recuperar el derbi altempordanès que es va ajornar la setmana anterior.

Tres de tres en derrotes

D’altra banda, lluny de la victòria castellonina, el Llançà va caure clarament contra el Bosc de Tosca (6-0), l’AE Roses no va poder empatar contra l’Amer (2-1) i la Marca de l’Ham va cedir els punts a casa contra el Sant Jaume de Llierca (0-2).

Tanmateix, aquest cap de setmana, l’Empuriabrava Castelló rep la visita de l’Amer; el Llançà buscarà la segona victòria de la temporada contra el Camprodon; l’AE Roses rebrà la visita del Besalú; i la Marca de l’Ham visiten el Porqueres d’Àngel Roig aquest cap de setmana.