El Futbol Club l’Escala està de dolç, especialment després d’aquest cap de setmana. Els homes de Sepu van assaltar Nou Barris per golejar la Muntanyesa (1-6) i, a més, escapar-se al capdavant de la classificació de Primera Catalana. Els escalencs sumen tretze punts de quinze possibles i es troben liderant el grup, amb quatre victòries i un empat aquesta temporada.

Respecte al duel d’aquest cap de setmana, Marçal Sáenz va ser l’encarregat d’obrir el partit (19’), però el cop moral el protagonitzaria novament el bascarenc, marcant el segon al minut 40. Dos minuts després, Pep Vergara va posar el tercer abans del descans i, poc després del pas per vestuaris, el jonquerenc va tornar a ampliar la distància (49’). Amb aquest vendaval de gols, Jam (64’) i Rafa Monti (86’) van acabar d’arrodonir una victòria que va molt més enllà dels tres punts.

Per la seva banda, la Unió Esportiva La Jonquera va aconseguir el seu primer punt de la temporada davant el Llagostera B (1-1). Marc Darné va marcar el gol de l’empat al temps de descompte per sumar una petita alegria abans de buscar el primer triomf del curs en lliga.