Victòria fonamental del Viladamat al camp del Vilajuïga (0-2), un resultat que permet recuperar el lideratge als homes de Botxi una setmana després. El Vilajuïga, per la seva banda, va sumar la seva primera derrota aquest curs contra un dels rivals directes del grup, tot i que es manté en la zona alta amb una jornada menys.

La primera meitat del partit va ser decisiva, on Aladi Jallow va poder marcar el primer gol de la tarda a favor dels visitants (16’). Tanmateix, pocs minuts després, Audi va ampliar la diferència de gols (24’), deixant el 0-2 a favor del Viladamat, en detriment d’un Vilajuïga que no va ser capaç de retallar la distància en el marcador. Amb aquesta victòria, el Viladamat recupera el lideratge del grup amb dinou punts, mentre que el Vilajuïga de Manel Cabezos es queda en la tercera posició amb quinze punts i una jornada menys.

Roses City Victòria a domicili contra La Jonquera B | EMPORDÀ

Per la seva banda, el Vilamalla va aconseguir la primera victòria de la temporada davant el Base Roses (1-3), gràcies als gols de Botello (22’), Zakariae (29’) i Nouemane (90’). D’aquesta manera, els vilamallencs es mantenen en la zona baixa de la taula, mentre que el Base Roses continua en la desena plaça amb nou punts.

Roses City: Victòria a domicili contra La Jonquera B

Els citizens rosincs van sumar la segona victòria consecutiva davant la Unió Esportiva La Jonquera B (1-2). Tot i que va ser el conjunt local qui es va avançar en el marcador amb el gol de Gerard (14’), Miquel Martínez (23’) i Max Serra (32’) van revertir la situació per endur-se els tres punts.