El defensa del FC Barcelona Gerard Piqué té una elongació al soli de la cama dreta, ha confirmat aquest diumenge, 31 d'octubre, el club blaugrana, després de retirar-se durant el partit disputat aquest dissabte al Camp Nou contra el Deportivo Alabès (1-1), de manera que es perdrà el duel de la Lliga de Campions contra el Dinamo de Kíev.

Després del partit, l'entitat culer va explicar que el central barceloní va haver de ser substituït per Clement Lenglet al minut 70 per "una sobrecàrrega" al soli de la cama dreta, però va avançar que se li farien més exàmens aquest diumenge.

"Les proves realitzades aquest matí 31 d'octubre han mostrat que el jugador del primer equip Gerard Piqué té una elongació al soli de la cama dreta", ha explicat en un comunicat, i ha afegit que la seva evolució "en marcarà disponibilitat".

Així, es perdrà almenys el transcendental partit de dimarts contra el Dinamo de Kíev a terres ucraïneses, en què els de Sergi Barjuan es jugaran la seva continuïtat a la Lliga de Campions.

Tampoc hi seran l'argentí Sergio 'Kun' Agüero, que va patir un episodi de "malestar toràcic" també durant el partit, ni els lesionats Ronald Araujo, Sergi Roberto, Pedri, Frenkie de Jong, Ousmane Dembéle, Ansu Fati i Martin Braithwaite.