El Club Gimnàstica Rítmica Figueres torna a engegar tota la maquinària de competició a Biure. Des de l’1 de setembre, les gimnastes entrenades per Gemma Torrent han tornat a la feina per recuperar la dinàmica competitiva després de les vacances d’estiu i una temporada marcada per la pandèmia. Amb el júnior absolut i l’aleví com a conjunts plenament consolidats en la disciplina del club, des de Biure, les gimnastes han tornat a la feina per encarar un calendari competitiu exigent i, en principi, presencial.

«Hem començat intensivament per posar-nos en forma ràpid, les competicions ja han començat i hem de preparar les cites d’aquest octubre», explica Torrent sobre el retorn als entrenaments, unes sessions marcades per l’alleugeriment en les restriccions i la possibilitat de tornar a les dinàmiques de preparació i competició gairebé prèvies a la pandèmia. «Sembla que podrem entrenar i competir amb normalitat i les sensacions abans de començar aquest curs són molt bones», afegeix.

Respecte al calendari, aquest cap de setmana, el conjunt júnior absolut ha competit en el trofeu del GEiEG a Girona abans d’encarar, aquest pròxim mes d’octubre, la Copa Catalana i la Copa Catalunya, que també serveix com a prèvia per a classificar-se pels campionats d’Espanya. «Amb les júniors, aspirem a poder arribar al podi, i volem que el conjunt aleví continuï creixent i consolidant-se».

Nous talents

Els controls anuals del CGRF han promocionat fins a setze noves integrants per als grups de competició. Aquestes noves gimnastes entren en la nova dinàmica per a preparar-les per a competir l’any 2022. «Sobretot, volem fer que creixin com a equip, que es coneguin i siguin felices competint amb nosaltres», valora Torrent.