Punt final a la primera edició del Torneig Nord. El segon cap de setmana de la inèdita cita ha acabat amb el triomf del Travel Team, un combinat de jugadors d’arreu d’Europa que es reuneixen per participar en diferents competicions de forma puntual, en una final trepidant contra el Barça. Amb un marcador final de 55-67, el Travel Team s’ha emportat la primera edició del torneig en categoria Mini. Finalment, l’Adepaf, equip amfitrió, ha acabat en l’onzena posició després de guanyar dos enfrontaments i perdre, també, dos partits, en els tres dies de competició celebrats aquest cap de setmana passat.

El Torneig Nord tanca la seva primera edició ALBERT GELI

«A nivell esportiu, ha estat espectacular. Han vingut els millors equips de les dues categories. El nivell ha estat molt alt, tant dels equips catalans com els de fora, amb partits molt emocionants i jugadores i jugadors importants. La valoració és molt positiva», explica Pepe Socorro, organitzador d’aquesta primera edició del Torneig Nord. I és que, també, des del punt de vista organitzatiu, s’ha aconseguit un bon ambient a Peralada aquest cap de setmana respectant «les mesures i protocols de seguretat actuals». A més, Socorro destaca la feina dels voluntaris durant els dies de la competició, assegurant que «ho han donat tot i tothom ha acabat molt satisfet».

La classificació final l’han completat, de dalt a baix: Sese, Penya, Valencia Basket, Mataró, Basket Almeda, Mataró Parc Maresme, Sabadell BQ Vallès, Bàsquet Girona, Adepaf, UCAM Murcia, Estudiantes, Sant Nicolau, Manyanet Molins i Sant Joan Despí.