CVC considera "desproporcionat" l'anunci d'accions legals per part del Reial Madrid, i assegura que amb l'operació presentada a Laliga pretén "crear valor per al futbol espanyol en el seu conjunt".

Davant la publicació del comunicat oficial del Reial Madrid anunciant l'exercici d'accions contra CVC i un dels seus executius, CVC manifesta públicament que ha presentat a Laliga "una operació que pretén crear valor per al futbol espanyol en el seu conjunt i que alinea perfectament els interessos dels clubs i de CVC en compartir tots els riscos i beneficis".

"A més, amb aquesta operació, que està sent negociada de bona fe i que compta amb assessorament jurídic de màxim nivell (Latham & Watkins a CVC i Uría Menéndez a Laliga), CVC pretén aportar al futbol espanyol l'experiència d'èxit acumulada en altres països i esports (com Moto GP i Fórmula 1; i actualment a Rugby i Voleibol) ".

CVC entén que l'Assemblea de clubs de Laliga "és sobirana i decidirà democràticament el proper dijous 12 agost el que millor convingui als seus interessos" i esperen que el futbol espanyol "trobi el consens necessari per dur a terme una operació que beneficiarà a tots" .

"L'esmentat anunci d'accions legals és de el tot desproporcionat i manifestament mancat de base. En conseqüència, CVC es reserva l'exercici de quantes accions puguin correspondre-li, en defensa dels seus drets ", conclou el comunicat.