En estat de xoc, llàgrimes i molta ràbia. Aquestes han estat algunes de les reaccions dels aficionats de Leo Messi després de saber, ara ja fa dos dies, de la sortida de l'astre argentí del club blaugrana.

Professionals de la comunicació, involucrats o no en l'àmbit esportiu, com ho són Lobo Carrasco o Jordi Evolé han compartit unes emotives paraules a les xarxes socials i també en antena.

@fansbarca10

Yo me iré con Messi hasta el final. 🥺 #fansbarca10 #barcelonista #cules #messiseva #lobocarrasco #soycule #adiosmessi #futbol⚽️ #😢😢😢 #🇪🇸 #fcb

♬ Emotional Piano Instrumental In E Minor - Tom Bailey Backing Tracks

Així mateix ho han fet youtubers com Auronplay o xBuyer que van descobrir que Messi marxava del Barça mentre feien un directe a través de les plataformes digitals.

@xbuyer96

El mejor jugador de la historia se va de mi equipo. Te quiero, Messi.

♬ sonido original - xBuyer

El millor, però han estat les reaccions que els aficionats desconeguts han penjat a les xarxes socials. Des dels plors dels fanàtics més petits, passant pels culers argentins que gaudien veient el jugador dins del Barça, fins als barcelonistes que s'han volgut acomiadar des de la porta del mateix club que ha format i ha vist créixer Messi.

@martonapeke

Reaccion de mi hijo cuando se entera de que messi se va del barça #leomessi #fcbarcelona #messi #trimama #futbol #bcn

♬ sonido original - Marta mamade3
@tami.mrnogil

se va Messi y mi niño no puede aguantar las lagrimas 😭😱 #messi @elmechacandela07

♬ sonido original - Tami.mrnogil
@brunette417

#despedida #ni por mi llora 🙄 #messisevadelbarcelona

♬ sonido original - Queen

Aquest matí ha estat el mateix argentí el que s'ha acomiadat de l'afició blaugrana en una roda de premsa en la qual ha confessat que encara està "bloquejat" per la situació.