El Club Tennis Roses, Vall Parc i CD Terrassa Hockey han estat els clubs on han finalitzat les diferents proves del Circuit Open Head de la Federació Catalana de Pàdel.

Els campions i finalistes de Primera Masculina | FCP

A les pistes rosinques, tots els triomfs es van aconseguir en dos sets i no va caldre jugar-ne un tercer, com si que va passar en alguna altra final dels altres clubs. Els vencedors de Primera Masculina han estat Roger Masó i Nicolai Maniucov, amb un resultat final de 6-3 i 6-4 davant de Christian Cosculluela i Víctor Maluquer.

A Primeta Femenina el trofeu de campiones ha estat per Mariana Lucia i Agostina Szyller, les quals es van imposar amb un apretat 7-5 i 6-4 davant de Bruna Banyeres i Anna Camacho.

A la categoria de Tercera masculina, els guanyadors són Marc Llopis i Daniel Fernàndez. Van aconseguir el triomf final per 6-3 i 6-2 enfront de Gabriel Martín i Adrian Tejedor.

A Tercera Femenina, Esther Rastrojo i Mar Vieyra, van resoldre la seva final davant Eva Padilla i Virginia Canovas amb el mateix resultat que la final anterior, 6-2 i 6-3.