L'empresa empordanesa especialitzada en nutrició animal Gosbi serà el patrocinador principal del Girona FC a les tres pròximes temporades. La companyia estarà present en les samarretes de joc i d'entrenament del primer equip. L'acord inclou també la indumentària dels equips de l'Acadèmia, del Futbol Femení, de l'equip Genuine i dels Veterans. Tots ells lluiran a la samarreta diferents lemes relacionats amb els valors de la companyia, que té per objectiu normalitzar i divulgar el respecte integral envers el món animal.

Els lemes escollits són: Animal Instintc, present les samarretes d'entrenament del primer equip masculí i femení, i de les equipacions de partit del femení; Animal Respect, present a les samarretes de joc dels equips de l'Acadèmia; Animal Heroes, pensat per a la indumentària de partit de l'equip Genuine i Animal Experience, ideat per la samarreta de joc de l'equip de Veterans.

Empresa familiar present a més de 30 països

Gosbi és una empresa familiar creada el 2003, dedicada a la fabricació de menjar per a animals. Amb seu a Santa Llogaia d'Àlguema, a l'Alt Empordà, actualment està present en més de 30 països i compta amb un catàleg de més de 150 productes ideats per a l'alimentació i benestar animal.

Isaac Parés, CEO de Gosbi, considera que "el Girona FC és un club de futbol amb uns valors que encaixen molt bé amb la nostra filosofia empresarial"

Per Delfí Geli, president del Girona FC, "l'acord suposa una gran satisfacció ja que permet vincular el Club amb una companyia de Girona actualment en creixement i amb qui compartim els mateixos valors". "Des del Girona FC ens hem mostrat sempre com una entitat responsable amb el nostre entorn i això també implica tenir cura i respecte pels animals. La vinculació amb Gosbi va més enllà d'un simple patrocini i permetrà al Club involucrar també en promoure la defensa i el respecte pel món animal".

Isaac Parés, CEO de Gosbi, considera que "el Girona FC és un club de futbol amb uns valors que encaixen molt bé amb la nostra filosofia empresarial. És un club en què ens sentim propers i que des del primer moment han mostrat total predisposició a col·laborar en la divulgació de l'amor i el respecte cap als animals, obrint les portes a idear conjuntament una col·laboració que va molt més enllà d'un simple patrocini". Segons Parés, la companyia pretén "aprofitar el nostre coneixement de l'món animal i la potència comunicativa i influent que té un club com el Girona FC per posar en valor el paper que tenen els animals dins de la família i fomentar el seu benestar".