La UE Figueres ha fitxat Jose Alberto Germán, un lateral dret procedent de la UE Vic que es converteix en el novè reforç de la temporada. El jugador de 20 anys (10/10/2000) i establert a Ripoll -va néixer a Santiago de Compostel·la-, també té passat al filial de la UE Llagostera. Germán es va formar al Gimnàstic de Manresa (a Divisió d’Honor juvenil), Sabadell, Manlleu i EF Ripollès i, a més de lateral, pot actuar de carriler. Al Figueres, es retrobarà amb Albert Orriols ‘Urri’, nou fitxatge que també prové de l’equip osonenc, de Primera Catalana.

Germán es considera un jugador que pot “aportar velocitat i molta verticalitat a l’equip, a més de compromís i dedicació. El Figueres és un molt bon club i amb molta història i l’interès de Moisés Hurtado també ha estat clau perquè vingui. L’objectiu ha de ser lluitar per estar com més amunt millor i donar la cara en tots els partits”.

Amb Jose Alberto Germán, el Figueres també té confirmats els fitxatges de Joel Arimany (Deportivo Aragón), Carlos García (Santfeliuenc), Suaibo Sanneh (Granollers), Adri Expósito (Lloret), Nil Congost (Banyoles), Albert Orriols ‘Urri’ (Vic), Pere Espuña (Palamós), Adrià Ramírez (Espanyol juvenil), els ascensos d’Alejandro Montoro i d’Iván Pérez (Figueres juvenil) i les renovacions de Dani Gómez, Jorge Torres, Enric Maureta, Pol Tarrenchs, Marc Bech, Pol Bastidas i d’un Pepu Soler que anirà cedit un any al Banyoles per motius laborals. Els germans Gabri i Ivan Vidal, Pol Gómez, Marc Medina, Víctor Valverde, Carles Coto, Uri Ayala, Marc Granero, Ousman Touray i Gallo són, de moment, les baixes confirmades pels de Moisés Hurtado i Albert Moñino, que iniciaran la pretemporada el dilluns 26 de juliol.