El jugador de la selecció de Dinamarca Christian Eriksen es troba en situació "estable" després d'haver estat evacuat a un hospital de Copenhaguen aquest dissabte després de caure desplomat al terreny de joc de l'estadi Parken de Copenhaguen, als 43 minuts del partit entre danesos i finlandesos.

"Erikssen està despert i ha de sotmetre's a més exàmens al Rigshopitalet", va informar la Federació Danesa de Futbol a través del seu compte de Twitter.

Eriksen, que va entrar en parada cardiorrespitaria, va ser atès en la gespa pels sanitaris de l'estadi, els quals van intentar reanimar-lo durant gairebé 15 minuts. Els seus companys d'equip el van envoltar per evitar que les càmeres gravessin al futbolista de l'Inter de Milà.

A més, operaris de l'estadi van tapar amb grans tovalloles al jugador, que va sortir "traslladat a l'hospital i s'ha estabilitzat", segons indica la UEFA en un comunicat. El màxim organisme del futbol europeu va decidir suspendre la trobada minuts després de l'esdevingut.

"Després de l'emergència mèdica que va involucrar el jugador danès Christian Eriksen, s'ha produït una reunió de crisi amb tots dos equips i àrbitres i es comunicarà més informació a les 19:45 hores", sentencia la UEFA.