TV3 estrena aquest diumenge, 6 de juny, al canal Esport3, 'RCDE Inside: L'Espanyol, la nostra vida', una minisèrie de quatre capítols que acompanya l'equip català des que va baixar a Segona Divisió en plena pandèmia fins al seu retorn a Primera al cap de pocs mesos.

La sèrie, que s'ha presentat aquest divendres a l'RCDE Stadium, està dirigida per Txus Villanova i Oriol Vidal i és una producció del Departament d'Esports de TV3, amb la col·laboració del RCD Espanyol, ha informat la cadena catalana en un comunicat.

El conseller delegat del RCD Espanyol, Josep Maria Durán, ha assenyalat que la sèrie reflecteix la història del club, com després de baixar a Segona després de 26 anys i amb la pandèmia "ha superat la dificultat un cop més", a més de demostrar com és l'afició perica.

El director de TVC, Vicent Sanchis, ha assenyalat que estar al costat dels clubs esportius catalans és una de les prioritats, i que la sèrie atorga un homenatge a un equip que ha lluitat "per portar aquest camp, aquests jugadors, a l'elit del futbol, on li correspon ser".

Un dels directors de la sèrie, Oriol Vidal, ha dit que la minisèrie vol "transmetre les sensacions en primera persona, en un any molt complicat, amb un equip que al començament estava molt tocat", i ha considerat que el viatge de retorn a Primera mereixia un relat.