La Unió Esportiva Figueres ha fet, aquest vespre passat, un pas important per aconseguir la salvació a Tercera Divisió després del triomf al camp del CF Igualada (0-1). Un solitari gol de Víctor Valverde al minut 76 manté els altempordanesos fora del descens, amb tres punts de coixí, i ara necessiten tres dels sis punts en joc per segellar la permanència. El penúltim partit serà aquest diumenge (12 h) al camp del cuer CF Montañesa.

Sense Gallo, Ivan Vidal, Pol Tarrenchs i Marc Bech, el Figueres ha començat el duel a Igualada un pèl imprecís i abans del descans ha pogut inaugurar el marcador amb una pilota enganxada per Coto que ha anat a fora. A la represa, després d’un u contra u de Dani Gómez que ha salvat Romans, exporter figuerenc, i d’un xut de Coto, ha arribat el premi. Al minut 76, la perla Victor Vaverde ha rematat a dins una centrada d’Ousman.

Albert Moñino, segon entrenador del Figueres, ha explicat al final del partit que “sabem que és un pas important, però encara ens queden 2 partits. L'equip ha fet un gran partit, hem començat imprecisos, però amb el pas dels minuts ens hem anat trobant”.

Amb aquest triomf, el Figueres es manté fora del descens, amb tres punts de marge, i necessita guanyar un dels dos partits que li queden per aconseguir la permanència. Aquest diumenge (12 h) visitarà al camp del CF Montañesa, cuer i descendit, i el dia 13 rebrà l’Igualada, que tampoc té opcions de permanència.