El fubol empordanès ha perdut un dels personatges més singulars de les darreres dècades, Antoni Gigi, qui ha mort a l'edat de 70 anys. Va ser el darrer president de l'Agrupació Esportiva Vilabertran i durant la seva llarga carrera esportiva va entrenar nombrosos equips de la comarca, com ara el Lladó, el Sant Llorenç de la Muga, el Pont de Molins, La Salle Figueres i el mateix Vilabertran, el conjunt del seu poble.

El periodista i exfutbolista Lluís Ribera, que havia jugat amb Trayter com a tècnic, recorda d'ell que era una persona "de la broma, però sempre anava de cara". Ribera li va dedicar un reportatge el 2018 a l'EMPORDÀ quan el club de Vilabertran estava a punt de desaparèixer. Aleshores va explicar que "si segueix en peu en aquests moments és pel seu president, Antoni Trayter Gigi. Es nega a veure desaparèixer el club del seu poble. 'No vull que desaparegui ni que es deixi perdre, aviat farem 100 anys'".

Carles Lloveras, directiu de la Unió Esportiva Figueres, antic editor de la Guia Esportiva i Marcador, lamenta la seva desaparició: "Una molt desagradable notícia he rebut quan m’han comentat que l’Antoni Trayter Pujol, un vilabertranenc de pro, ens havia deixat per sempre als 70 anys. Ja no podrem fer petar mai més aquelles xerrades que fèiem. El tema sempre era el mateix, parlar de futbol i de tot el que envoltava el món de la pilota. Va ser un gran col·laborador meu quan jo editava el full informatiu dels diumenges amb els resultats de futbol Marcador. Venia sempre al meu estudi esperant els resultats. Quina magnífica persona que era el gran Gigi com li dèiem els amics íntims. Ex-jugador, entrenador i president de l’AE Vilabertran. No tenia mai un “no” per ningú, per aquest motiu també va ser l’entrenador durant cinc temporades de la UE Lladó que presidia l’altre bon amic Pere Comamala, de qui també lamentablement fa poc varem plorar la seva pèrdua. Dos personatges inigualables, que es varen fer estimar".

La cerimònia de comiat d'Antoni Trayter té lloc, aquest divendres, 14 de maig, a les quatre de la tarda, al Tanatori de la Funerària Vicens.