Joan Alsina va completar la primera part de la campanya solidària que ha tornat a impulsar enguany. El dia 5 de maig passat va aconseguir fer els quaranta-dos quilòmetres des de la Platja de Sa Conca fins a cala Jóncols dues vegades, un repte amb més de mil metres de desnivell, per mantenir viva la iniciativa de recaptar fons per a Càritas i la residència geriàtrica de Cadaqués.

«He deixat passar el temps des de l'octubre de l'any passat, que acabés l'hivern. Penso que econòmicament la gent està pitjor que quan vaig fer els dos reptes anteriors, ha estat un hivern dur», explica Alsina sobre la nova campanya solidària que ha impulsat a través de les xarxes socials. Els precedents acompanyen a l'optimisme, ja que en pocs dies va aconseguir al voltant de dos mil euros per ajudar la residència geriàtrica de Cadaqués.

Aquesta vegada, Alsina hi suma Càritas, i és que moltes famílies ho estan passant malament. «Ens hauríem d'ajudar tots entre tots. Hi ha molta gent que necessita ajuda, i qui no et diu que algun dia et toqui a tu», explica Alsina, que repartirà a parts iguals la recaptació amb les dues entitats. «Els diners per a Càritas són per a famílies que tenen moltes necessitats. En canvi, per a la residència, és un premi a la feina ben feta que han fet aquest any. No hem tingut cap cas de Covid-19 i això és gràcies a la bona feina que han fet», valora.

A més, el de Sant Mori va pensar a allargar la campanya solidària a gairebé sis mesos per tal de donar marge de maniobra a la gent que vulgui fer donacions a través d'aquesta iniciativa que ja suma la tercera entrega sota el cognom d'Alsina a MiGranodeArena.