Aquest cap de setmana ha tingut lloc, al llac de Banyoles, el Campionat de Catalunya de rem, una de les cites més esperades dins el calendari de banc fix i en modalitat de llaüt mediterrani. El Xon’s d'Empuriabrava hi ha participat amb els equips de veterans i veteranes amb un èxit destacat del conjunt femení.

Les veteranes es van endur el títol de campiones de Catalunya, donant al club el primer títol en veterà femení en els seus 15 anys d'història. A la final, van desmarcar-se des del principi i no van donar cap opció a les rivals, i es van acabar imposant amb una diferència de sis segons respecte a les segones, el Nàutic Tarragona.

El veterà masculí va endur-se el cinquè lloc. Després de classificar-se per a la final B, va disputar una regata molt bona, fent millor temps que el quart classificat i millorant el temps en més de 10 segons respecte a l’anterior regata a Castelldefels fa 15 dies, cosa que indica la bona progressió d’aquest equip.

Ara les dues formacions preparen el Campionat d'Espanya, que se celebrarà a Dènia el 22 i 23 de maig.