La primera edició de l'Open de Pàdel de les Fires i Festes de la Santa Creu es va poder completar sense imprevistos aquest cap de setmana passat. Després d'ajornar la programació del cap de setmana anterior, aquest dissabte i diumenge passat es van poder reprendre els partits de la primera fase i les finals que la pluja va obligar a posposar.

El Club Tennis Figueres va aconseguir atraure fins a cent vuitanta parelles que van competir en onze categories diferents, un esdeveniment que va reunir a més de mig miler de persones a les instal·lacions de Santa Llogaia d'Àlguema per completar una de les propostes esportives més ambicioses dels últims anys a l'Alt Empordà. Un torneig que ha irromput de la mà amb el creixement exponencial d'aquesta disciplina esportiva a la comarca els últims anys, i que no para de sumar adeptes tot i el context de pandèmia actual.

«Ha estat un èxit brutal, hem reunit cent vuitanta parelles i, com a organitzador, mai havia passat de cent. Ha estat complicat pel tema de la pluja, però tot ha anat rodat. La gent ha facilitat la feina, l'ambient ha acompanyat i el temps, aquest últim cap de setmana a les nostres instal·lacions, ha estat envejable», ha explicat Valen Pérez, organitzador del torneig, sobre la seva valoració personal.

La meteorologia fa plantejar les futures dates d'un torneig que ha arribat per quedar-se. I és que la tradicional pluja que acompanya les Fires i Festes de la Santa Creu són un factor a tenir en compte per a una aposta que tornarà el pròxim 2022 gairebé amb total seguretat per tenir continuïtat i consolidar-se.

Un diumenge de guanyadors

Carles Trilla i Aniol Sibecas es van emportar el torneig de Primera Masculina després de superar a la final el tàndem format per Carles Palahí i Edu Collgros, en un partit emocionant que es va decidir en el tercer set. Cristina Isamat i Neus Vila van imposar-se en Primera Femení superant Laura Herrero i Paula González; Àlex Garcia i Imma Querol van guanyar en Primera Mixta superant Ale Martel i Laia Llobet; en Júnior, Aleix Trilla i Iker Gualda van superar Miquel Vico i Guillem Lázaro en la final per endur-se el trofeu en Primera dels més petits.

Tanmateix, es van repartir premis per a tots els guanyadors, també, de Segona i Tercera, Masculí, Femení, Mixta i Júnior, per completar una jornada d'esport i competició a les instal·lacions del Club Tennis Figueres.

Més guanyadors i finalistes:

Campions Segona Masculí: Litus Reig i Aitor Barros

Finalistes Segona Masculí: José Campos i Xavi Martín

Campiones Segona Femení: Mati Mora i Susanna Barno

Finalistes Segona Femení: Marina Sayó i Meni Argelés

Campions Segona Mixta: Jesús Gómez i Carmina

Finalistes Segona Mixta: Sergi Pujol i Anna Pujol

Campions Segona Júnior: Jana Bosch i Martina Agustí

Finalistes Segona Júnior: Mila Sibecas i Júlia Pérez

Campions Tercera Masculí: Gerard Espuña i Jordi Joan

Finalistes Tercera Masculí: Iñaki Vikuña i Joan Viñuales

Campiones Tercera Femení: Anna Pujol i Alba Albert

Finalistes Tercera Femení: Mònica Ferrer i Aina Veray

Campions Tercera Mixta: Andreu Pineda i Marta Baig

Finalistes Tercera Mixta: Marc Turró i Maya Sempere