Amb la temporada en marxa, Èric Pimentel López (Figueres, 1 de març del 1997) va canviar la samarreta del Peralada per la del Banyoles buscant minuts, una aposta que ha fructificat al Pla de l'Estany. Amb vuit gols en dotze jornades, el davanter altempordanès és un dels principals motius pels quals els del Pla de l'Estany mantenen les esperances de salvar la categoria a Tercera Divisió. Aquest cap de setmana passat, Pime va marcar un doblet per guanyar el Santfeliuenc.

Doblet individual per sumar la victòria contra el Santfeliuenc. Satisfet?

Vam estar molt bé, vam començar perdent, ho vam solucionar i a la segona meitat vam ser superiors a ells. Al final, vaig poder fer el gol de la victòria de xilena i vam poder guanyar. Molt content pels gols, però, sobretot, pels tres punts que ens mantenen vius.

El segon gol contra el Santfeliuenc és el més maco com a amateur?

Sí, estèticament és el millor que he fet a Tercera.

És el seu millor moment com a amateur?

Penso que sí, estic en el millor moment de la meva carrera, sens dubte: estic jugant, marcant i gaudint del futbol, i l'equip està guanyant, últimament. Estic molt feliç, la veritat.

Ha necessitat un canvi d'aires per a tenir més protagonisme?

La confiança fa molt. A Banyoles estic jugant molts minuts, pràcticament tots, i això et fa créixer. El tècnic m'està donant molt i estic molt a gust amb l'equip, entro més en joc i puc generar més perill. Vaig sortir de Peralada per trobar minuts, per res més.

Com veu l'equip per buscar la salvació?

Crec que hem fet un canvi de xip, l'equip és sòlid en defensa i marquem gols. La feina del cos tècnic penso que ha estat molt bona. Tothom està implicat, els que juguen i els que no, i això és imprescindible. Llàstima que quedi poc en aquesta lliga.

Amb vuit gols en dotze partits, quins objectius es marca per aquesta recta final?

Aconseguir la salvació amb el Banyoles. En l'àmbit individual, no em marco un objectiu concret. Simplement, seguir fent el que estic fent ara, jugar, marcar, ajudar l'equip per intentar que el Banyoles pugui seguir a Tercera Divisió. Ho donarem tot.