El Club Tennis Figueres recupera el tradicional Open de Fires reprogramant les dates fins al mes de juny. I és que l'entitat busca recuperar l'emblemàtic torneig figuerenc després del primer any de pandèmia, amb una aposta clara pel creixement i l'obertura del tennis dins i fora l'Alt Empordà.

El passat dissabte 8 de maig, es va celebrar la presentació oficial a les instal·lacions del club a Santa Llogaia d'Àlguema, amb la presència de la junta directiva del CT Figueres, patrocinadors i autoritats polítiques com el Diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Jordi Masquef; l'alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó; l'alcaldessa de Santa Llogaia d'Àlguema, Mireia Pimentel; entre altres autoritats.

«L'any passat els efectes de la pandèmia van ser devastadors i hem afrontat grans eventualitats i imponderables que van cancel·lar l'edició de l'any passat. Aquest 2021 tornem i amb més força que mai i cal agrair al seu president, Baldiri Guitart, la feina que estan fent al Club Tennis Figueres», comenta Jordi Masquef en la seva intervenció, tot recordant noms il·lustres que van passar per la terra batuda de Santa Llogaia al llarg dels anys com Sergi Bruguera o Alberto Berasategui en les trenta-quatre edicions anteriors del torneig. «Presentem una de les referències de l'esport a l'Alt Empordà, una de les edicions més especials, sens dubte. És un torneig que situa Figueres i Santa Llogaia al centre de la competició tennística», explica Agnès Lladó, en la seva intervenció. «Des de l'ajuntament donem suport a totes les activitats del club i és un privilegi poder comptar amb aquestes instal·lacions al nostre municipi», explica Mireia Pimentel, alcaldessa de Santa Llogaia.

Canvi de nomenclatura

La trenta-cinquena edició del torneig estrena nova nomenclatura amb la col·laboració del seu patrocinador principal. Així, el torneig passa a ser el XXVè Open de Fires Autopodium Audi en reconeixement al suport de la firma.