El pilot català de MotoGP Marc Márquez (Repsol Honda) té una contusió després de caure en els tercers entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya, però no s'ha ressentit de la seva lesió a l'húmer i podrà continuar participant en les sessions d'aquest dissabte al circuit de Jerez-Ángel Nieto.

El de Cervera va caure a terra en la corba 7 del traçat andalús, la seva primera caiguda des que va torar al Mundial després de recuperar-se de la seva lesió del braç dret que li va causar, fa nou mesos, una altra caiguda precisament en aquest mateix circuit.

Va impactar contra les proteccions i la moto va quedar visiblement afectada, però en ell va poder sortir, una mica atordit, per ser sotmès a un examen mèdic a l'hospital del circuit. "Després de la seva revisió mèdica mèdica, Marc Márquez no té més lesions, té només una contusió", ha confirmat el seu equip, Repsol Honda.

"Per verificar la seva condició després de la caiguda de la corba 7, Marc Márquez es dirigeix a l'hospital per fer més controls. Són per precaució, Márquez no sent cap dolor ni molèstia", ha advertit l'equip. D'aquesta manera, el català participarà previsiblement en els quarts entrenaments lliures.