Al llarg del matí de diumenge 11 d’abril s’han disputat l’Open BTT Girona i la Kids Cup de Girona a La Jonquera, dues competicions esportives de bicicleta BTT per totes les edats que enguany celebra la seva segona edició.

En aquesta jornada organitzada per l’Ajuntament de la Jonquera i el Club Esportiu Tramuntana X-Trem, han comptat amb la participació de 307 esportistes de totes les categories i que venien de diversos llocs de Catalunya. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de la Jonquera, Jordi Picornell, ha afirmat que «ha sigut tot un èxit» i que, en aquesta segona edició, han pogut «corregir alguns errors» que havien comès en l’edició anterior.

Aquest any, els vencedors de la categoria superior han estat Gerard Blanch (Vilajuïga EoBikes), amb un temps de 1h20'45'', i Txell Figueras (MMR), amb un temps de 1h18'10''. Els ciclistes s'han hagut d'enfrontar a un circuit de BTT molt polivalent, amb terrenys tan de terra com de pista. Aquest recorregut, segons ha avisat Picornell, «quedarà senyalitzat per qui vulgui fer-lo».