10 de abril de 2021
10.04.2021
L'Empordà
La Jonquera

La segona edició de l'Open Girona BTT i la Kids Cup de Girona tornen a la Jonquera

Aquesta edició incorpora el Campionat de Girona de BTT i Premi Països Catalans, dues noves competicions

10.04.2021 | 17:13
El cartell de l'edició d'enguany de la competició.

Diumenge 11 d'abril es disputarà la segona edició de l'Open Girona BTT i la Kids Cup de Girona de BTT a la Jonquera. Es tracta d'un campionat de bicicleta BTT organitzat pel club esportiu Tramuntana X-Trem i l'Ajuntament de La Jonquera. Enguany s'han organitzat dues noves competicions a part de les esmentades: el Campionat de Girona de BTT i Premi Països Catalans.

La competició esportiva tindrà lloc en horari de matí i inclourà diverses categories, tant femenina com masculina, de diferents nivells i el recorregut tindrà inici i final al mateix punt, l'aparcament del CAP de la Jonquera. A més, la celebració esportiva es durà a terme sense públic i s'ha habilitat un espai on es mesurarà la temperatura dels participants, tècnics i organització.

L'Open Girona BTT va acollir la seva primera edició el 2020, amb una participació de prop de 300 esportistes, a la Jonquera. Els guanyadors de la primera edició van ser Gerard Blanch (CC Vilajuïga – Eobikes) i Silvia Roure (X-Sauce), en la categoria superior.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook